beniaminek napisał(a):
Ja też mam wielkie problemy z tym serwerem. Pobieram film przez IDM i wyskakuje mi komunikat
"Niektóre strony nie pozwalają dwukrotnie wysyłać zapytań do tego samego pliku. Przeglądarka wykonała pierwsze zapytanie do pliku "UPB.rar" a następnie gdy IDM próbował wysłać zapytanie do tego samego pliku serwis wysłał do programu stronę internetową zamiast ściąganego pliku. Aby przejąć to pobieranie możesz ustawić klawisz specjalny w Opcje-ogólne-klawisze. Naciśnij i przytrzymaj ten klawisz podczas klikania w link do ściąganego pliku aby IDM mógł przejąć to pobieranie zanim przeglądarka wykona pierwsze zapytanie. Klawisz INS powinien działać z większością przeglądarek"
Jak ja mam to rozwiązać skoro tak właśnie robie i pobiera mi tylko plik ze stroną internetową.
Nie można przerwać, przekazać sesji downloadu i wznowić ją ponownie po jakimś czasie, w tym celu można jedynie korzystać z wbudowanego menadżera pobierania jaki oferuje przeglądarka. Nie jest to błąd jest to naturalne zachowanie systemu.
Tylko użytkownicy premium mogą korzystać z akcelatorów pobierania, i tym samym pobierać pliki częściami (wiele połączeń równocześnie) oraz wznawiać i przerywać sesję downloadu.